Persoonlijke Beschermingmiddelen (PBM) ter voorkoming van Valgevaar

PBM’s zijn nodig om veilig te kunnen werken op hoogteverschillen van meer als 2,5 meter. Gebouwen of objecten zijn niet altijd voorzien van valbeveiliging. Om dan toch veilig en betrouwbaar te kunnen werken, biedt Eyecatcher BV een uitgebreid assortiment PBM’s. Bovendien geldt een wettelijke verplichting om doelmatige voorzieningen aan te brengen indien de valhoogte meer als 2,5 meter is.

Valbeveiliging is een veelomvattend begrip. Het is dan ook vaak lastig te achterhalen welke PBM's u voor uw werkzaamheden nodig heeft. De keuze voor het juiste PBM is afhankelijk van de situatie waar u mee te maken krijgt bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Daarom biedt Eyecatcher BV verschillende sets die bestaan uit een zorgvuldig samengestelde selectie van de beschermingsmiddelen die u nodig heeft onder bepaalde omstandigheden.
Eyecatcher full body harness harnasgordel valbeveiliging

Wij hebben verschillende PBM-sets beschikbaar. Deze zijn zo samengesteld dat ze toepasbaar zijn op de meest voorkomende situaties bij werken op hoogte. Het kiezen van het juiste harnasgordel, vallijn of valstopblok maakt een groot verschil.
Niet alleen als het op comfort aankomt, maar ook in het geval van veiligheid en het voorkomen van ernstige ongelukken. Eyecatcher biedt verschillende type harnassen aan die voor vele doeleinden geschikt zijn en een goed draag comfort bieden.

Harnasgordel Vallijn Eyecatcher Mobiele valbeveiliging

PBM's dienen elke 12 maanden ten minste eenmaal gekeurd te worden door een deskundige partij, hiervoor zijn onze Keurmeesters u graag van dienst. Neem gerust en vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en bekijk onze leaflet voor meer informatie.

pdf icon web Leaflet Keuren & Inspecteren PBM