SAFE AT WORK & BACK HOME – Huren Mobiele Valbeveiliging

Eyecatcher BV is een toonaangevende fabrikant en internationaal distributeur van tijdelijke, mobiele en permanente valbeveiligingssystemen. Onze deskundige specialisten bekijken elke situatie oplossingsgericht, waarbij uiteraard de veiligheid nooit uit het oog verloren raakt.

Als totaalleverancier op het gebied van valbeveiliging zijn producten in huis ontwikkeld met als kenmerk Dutch Design & Dutch Quality. De innovatieve en gepatenteerde ontwerpen zijn gefocused op kwaliteit, veiligheid, eenvoud in gebruik en installatiegemak. Zo creëert Eyecatcher een veilige en praktische werksituatie voor iedereen die op hoogte werkt.

KOPEN OF HUREN MOBIELE VALBEVEILIGING

Onze mobiele valbeveiliging wordt te koop aangeboden, maar voor sommige producten is er tevens de mogelijkheid tot huur. Denk hierbij aan de volgende producten :

X1250 Mobile Grabber
Crossfix
Tijdelijke Dakrandbeveiliging

Het grote voordeel van aanschaf van mobiele valbeveiliging is de directe beschikbaarheid daarvan, op het moment dat daar noodzaak voor is. In geval van incidenteel gebruik, onvoldoende stallingsruimte of wanneer het budget dat niet toe laat, is huren van mobiele valbeveiliging een uitstekende optie.

Voor deze gespecialiseerde vorm van aanbieden van mobiele valbeveiliging, heeft Eyecatcher nationaal en internationaal partners. Zo is er altijd in de buurt de mogelijkheid om uw veiligheid zeker te stellen.

fyvpfl48qa3ms4gkrane