VALGEVAAR LAGERE WERKHOOGTES – MOBIELE VALBEVEILIGING

Eyecatcher BV stelt vast dat risico’s bij het werken op hoogte nog altijd worden onderschat. Volgens cijfers van de Europese Unie komen er dagelijks personen dodelijk ten val overal in Europa bij het uitvoeren van hun werkzaamheden op hoogte. Opvallend is dat de meeste ongelukken plaats vinden in het gebied tot 9 meter hoogte. Op deze relatief lage hoogtes voelen we ons kennelijk veiliger en zijn we minder voorzichtig. Dit valse gevoel van veiligheid zorgt ervoor dat we de risico’s verkeerd inschatten. Eyecatcher heeft een programma aan mobiele valbeveiliging, welke hiervoor de ultiem veilige en doordachte oplossingen biedt voort komend uit grondige research. Deze vormen van mobiele valbeveiliging lanceert Eyecatcher binnen geheel Europa met in bijzonder de X1250 Mobile Grabber.
Eyecatcher Europe mobile fall protection mobiele valbeveiliging

X-SERIES MOBILE GRABBER: ULTIEME OPLOSSING VOOR VALGEVAAR OP LAGERE WERKHOOGTES

Voor werkhoogtes tot 9 meter is het vaak moeilijk een veilige werkplek te creëren ter voorkoming van valgevaar en/of doorvalgevaar. De XSERIES Mobile Grabber biedt een flexibele, solide en veilige oplossing. De gebruiker is direct vanaf grondniveau aangelijnd. Bij elke handeling daarna is de persoon dus beveiligd tegen val- en doorvalgevaar. Daarnaast behoudt de gebruiker een zeer grote mate van bewegingsvrijheid.

De Mobile Grabber is het antwoord op drie zeer belangrijke (Arbo-)disciplines:

1. Voorkomen valgevaar;
2. Opvangen doorvalgevaar (valfactor 0);
3. Reddingsunit optioneel beschikbaar voor het gedoseerd laten dalen van de gebruiker.

Meer unieke eigenschappen en informatie over de Mobile Grabber staat op deze website. Met de mobiele valbeveiliging van Eyecatcher creëert u overal en op elk moment een veilige werkplek op lagere hoogtes; SAFE AT WORK & back home.

pdf icon web Brochure Eyecatcher - Valbeveiliging